vrijdag 29 maart 2013

K van Koninklijk

Ergens half januari hoorde ik van Vrouwencentrum Jasmijn over de stimuleringsprijzen van WOMEN Inc en Cordaid, en dat het wel zin had om me daarvoor aan te melden...Zo gezegd en zo dus dan ook maar gedaan, en jawel: uit de 50 aanmeldingen behoorde Van Hulley tot de 8 genomineerden! En laten die 8 genomineerden hun bijzondere verhaal nou mogen vertellen aan prinses Maxima bij de aftrap van het Women Inc Festival op 14 februari...


14 februari = Valentijnsdag = mooie gelegenheid om iets op te verzinnen. En ergens in een ver verleden had ventlief zo'n rood-wit-blauw-oranje Blokker overhemd gekocht ter gelegenheid van een E-of-W-K Voetbal. Dus op zolder gestruind tussen Vuvuzela's, Heinekenmutsen, en Bavaria-jurkjes, en jawel, daar was weer een tweedehands overhemd om tot Van Hulley vermaakt te worden, en dan deze keer voor onze aanstaande koning!


Elheme, Yildiz en Hena maakten een prachtige boxer, en via onze StickerFritz logo-leverancier plaatsten we voor de gelegenheid nog een gouden kroontje op de linkerpijp. In de RAI in Amsterdam opende prinses Maxima het festival, en nam vervolgens plaats aan de tafel met genomineerden. En nam met een grote glimlach het Valentijnscadeau in blauwwit doosje voor haar man in ontvangst.


We hebben de prijs niet gewonnen, ondanks nog een prachtig artikel over de boxer in ons eigen Dagblad, maar het idee dat -heel misschien- op 30 april een Van Hulley bij de kroning aanwezig is, dat is toch wat je noemt priceless !!


En nu maar hopen dat ze in mei even een kijkje komen nemen in het atelier tijdens hun tour royale door het land...









Geen opmerkingen:

Een reactie posten